Metamorfose

Met de heropening van de zaak in maart hebben Gerda Driessen en haar dochter Laurie de dubbele metamorfose gewonnen. Laurie was net bevallen van een zoon (Didier) en omdat ze eerst nog graag haar oude figuur terug wilde krijgen hebben we toen de metamorfose uitgesteld.

Nu was ze er helemaal weer aan toe om zich weer de "oude laurie" te voelen en zich op de nieuwe mode te storten...

Ze hebben een heerlijke verwendag gehad samen; eerst een kopje koffie met wat lekkers, dan samen uitzoeken en passen. Even naar de DA om de kleur van de make-up te bepalen, kleding weer uitgedaan.

In "de HUISKAMER" ging Elenor aan de slag om een heerlijke lunch voor ze te maken; ze kregen ook nog een heerlijk toetje mee...

Daarna op weg naar de kapper; bij "SCHUMACHER haarmode" stonden de dames al klaar om een leuke nieuwe coupe te creƫren. Ondertussen kwam Elles van de DA, om met een stralende make-up het plaatje helemaal af te maken.

Weer terug naar INEZ om de nieuwe kleding aan te trekken; klaar voor de fotoshoot!

Als volleerde mannequins bewogen ze zich voor de camera... Toen nog een kopje koffie met het toetje van Elenor erbij en de dag kwam aan een eind.

Het was een hele leuke dag en we hebben er allemaal van genoten...

Aanmelden Nieuwsbrief

* indicates required

Acties

  Ben je het bewaren van de spaarkaarten ook beu?Download de gratis ENJOJ-APP  en laat je spaarkaart overzetten op je telefoon; Safe en simpel...         Een blije Esther met haar nieuwe spijkerbroek...             ...

Lees meer: